Рейтинги французької пшениці знову падають

Джерело:  IDK
состояние посевов

Стан м’якої пшениці у Франції дещо погіршився минулого тижня, залишаючись на найнижчому рівні за чотири роки, тоді як посів кукурудзи продовжувався, як показали дані фермерського управління FranceAgriMer у п’ятницю.

Рейтинги французької м’якої пшениці показали, що до 22 квітня 63% перебували у хорошому чи відмінному стані, порівняно з 64% попереднього тижня та 94% роком раніше, повідомило сільськогосподарське управління FranceAgriMer у своєму звіті про врожай.

За даними FranceAgriMer, рейтинг виявився найнижчим для цієї пори року з 2020 року, коли посіви французької пшениці також постраждали від злив під час сівби.

Показник «добре/відмінно» для озимого ячменю також знизився до 66% із 67% тижнем раніше, залишаючись найнижчим для цієї пори року у звітах FranceAgriMer за десятиліття.

Посів кукурудзи, що сповільнився через вологі умови, до понеділка було завершено на 26%. За даними FranceAgriMer, цей показник у порівнянні з 13% тижнем раніше і все ще значно відстає від середнього показника за п’ять років у 51%.

Оцінка «добре/відмінно» для ярого ячменю, посів якого вже завершено, підскочила до 73% з 63%, але залишилася значно нижчою від середнього показника в 94%.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!