QSS Global – Спонсор 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий анонсувати QSS Global  в якості Спонсора Бейджу  20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, готель Corinthia.

QSS Global — міжнародний та повністю сертифікований морський сюрвеєр та інспектор зі штаб-квартирою в Женеві та численними філіями по всьому світу.

Основні послуги QSS Global:

  • Інспекція
  • Сертифікація
  • Верифікація

Унікальна запатентована IT QSS платформа містить інформацію в режимі реального часу, сертифікати, звіти, листування, фотографії та відео, зроблені інспекторами компанії під час і після перевірки, доступна в будь-який час 24/7.

Приєднуйтесь до конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPEепіцентру стратегічних зв’язків, дискусій та нетворкінгу, що формують майбутнє зернової галузі Чорноморського регіону та світу! Лідери агробізнесу з 30+ країн вже з нами.

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСНИКИ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!