Питання з передачею зерна у неспеціалізованих вагонах до Польщі частково вирішене

Джерело:  Rail.insider
цементовоз

Питання з передачею зерна у неспеціалізованих вагонах (піввагони, цементовози та мінераловози) до Польщі частково вирішене. Про це йшлося в ході наради залізничників із зерновиками у четвер, 17 листопада.

Рішення стосується вантажу, що не призначений для харчування людей. Його можна передавати після проставлення відповідної відмітки у документах.

«ТМ (ТМ Софт – ред.) розробив відмітку 232, якою помічається зерно не для харчових цілей. Претензій до прийому такого зерна немає. Тож закликаю тих відправників, що відправили до 15 листопада зерно не для харчових цілей в бік LHS, зверніться на станцію відправлення, дайте телеграму на Ізов, щоб у ваш провізний документ внесли цю відмітку. Це дозволить передати вагони зараз на LHS. На сьогодні більше 500 вагонів заблоковані. Чекали рішення. Воно знайдене», — повідомив Валерій Ткачов.

Проте він зауважив, що це не стосується продовольчої групи. Наразі з цього приводу проводиться нарада.

«Хочу повідомити, що сьогодні в Грубешуві йде зустріч представників УЗ та LHS за участі санітарних служб. Сподіваюся, що до вечора може бути рішення», — сказав він.

Нагадаємо, що питання виникло напочатку листопада через незгоду польської санітарної служби приймати зерно у не призначеному для його транспортування рухомому складі.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!