Приєднуйтесь до обговорення зернового ринку Причорномор’я на конференції GrainCom, 17-19 травня

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт продовжує свою активність на інформаційному ринку агробізнесу України та прагне надавати свої послуги незалежно від складної геополітичної ситуації.

У звязку з цим, повідомляємо про партнерство УкрАгроКонсалт з конференцією GrainCom-22, яка відбудеться 17-19 травня в Женеві, Швейцарія. Під час цього заходу УкрАгроКонсалт організує та проведе ряд дискусій та презентацій, сфокусованих на зерновому ринку України та Причорномор’я.

Дана подія дозволить залучити провідних українських спеціалістів та представників уряду, щоб висвітлити нові фактори та перспективи розвитку аграрного сектору України у 2022-2023 роках, включаючи підсумки посівної-2022, прогноз валового збору врожаю 2022 та в розрізі культур, експортний потенціал та розбудову логістичних коридорів для експорту зернових та олійних України, світову продовольчу безпеку, інші питання.

З метою підтримки українських компаній УкрАгроКонсалт спільно з GrainCom повідомляє про спеціальні умови участі у конференції, а саме 10% знижки за промокодом: GCE22UKR.

Детальна інформація про конференцію GrainCom-22 за посиланням: https://www.graincomevents.com.

Тримаймося. Все буде Україна!

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!