PROMETEY – Спонсор 21-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. KYIV

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Вітаємо компанію «PROMETEY» в якості Спонсора 21-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. KYIV, що відбудеться 18 квітня в Києві.

«PROMETEY» працює на зерновому ринку України більше 20-ти років. Група компаній надає повний комплекс послуг із закупівлі, зберігання, очищення, сушіння та логістики зернових і олійних культур. Має мережу елеваторів по Україні, сучасний автопарк зерновозів, сертифіковані лабораторії і завжди актуальні ціни на зернові та олійні культури.

Зерноторгівельна компанія «PROMETEY» має багатий досвід роботи на внутрішньому і зовнішньому ринках України. Завдяки дотриманню принципів чесного, відкритого і взаємовигідного партнерства, компанія налагодила постійний зв’язок з більш ніж тисячею фермерських господарств навколо своїх елеваторів в цілому по країні.

PROMETEY: “Ми знаємо справжню ціну українського зерна! Ми цінуємо довіру постійних партнерів і завжди відкриті для нових пропозицій!”

Станьте частиною BLACK SEA GRAIN. KYIV-2024 – епіцентру стратегічних зв’язків, обговорень та нетворкінгу!

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

ПРОГРАМА

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Генеральний Спонсор – Abbey Commodities, Спонсори – PROMETEY, QSS, AmSpec. Партнер – Агронайзер.  Конференція проходить за підтримки УЗА, Української аграрної конфедерації, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», GAFTA.

Єднаймось задля спільного розвитку та відновлення аграрної України!

 

Бажаєте співпрацювати, стати партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:

uac-info@ukragroconsult.org
+380443645585
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!