Продовжується реєстрація на ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’ – 7 країн вже з нами!

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Розпочалася реєстрація на ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses, що відбудеться 14-15 вересня у Варшаві. Агро компанії з 7 країн вже з нами – приєднуйтесь! Організатори подіїУкрАгроКонсалт та Співтовариство  виробників і споживачів бобових України, співорганізатор – Польсько-Українська Господарча Палата.

Agro&Food Security Forum – це новий майданчик для глобального діалогу та пошуку ефективних рішень із забезпечення світової продовольчої безпеки, створення нових логістичних ланцюгів та розвитку агробізнесу.

Форум залучить представників урядів України та Польщі, провідних українських спеціалістів та операторів ринку, а також міжнародну агро спільноту, щоб висвітлити нові фактори розвитку аграрного сектору України та світу 2023-25 роках, перспективи виробничого та експортного потенціалу аграрної продукції, розбудову нових логістичних коридорів, визначити нові шляхи партнерства та спільних проєктів для запобігання кризі.

Також, 14-го вересня, напередодні форуму, відбудеться робоча поїздка до портів Гданськ та Гдиня. Детальна інформація щодо візиту буде анонсована зовсім скоро.

Запрошуємо всіх агро операторів приєднатися до події та взяти участь у формуванні нових реалій ринку та шляхів співпраці!

Форум об’єднає виробників, переробників та експортерів зернових, олійних та бобових культур, фахівців з логістики, представників судноплавних ліній, портових, річкових, залізничних та автомобільних операторів, торгові та фінансові компанії, постачальників ЗЗР та матеріально-технічних ресурсів.

Реєстраційний тариф ‘РАННЯ ПТАШКА’ діє до 10 серпня. Дивіться деталі участі на веб-сайті події: https://agrofoodforum.org/.

Форум відбудеться за підтримки Міністерства Аграрної Політики та Продовольства України, Української Зернової Асоціації, Асоціації «Укроліяпром», Світової конфедерації ринку бобових культур GPC.

Приєднуйтесь! Все буде Україна!

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!