Потужність «Самбірського елеватора» зросла до 20 тис. т одночасного зберігання

Джерело:  Elevatorist.com
Потужність «Самбірського елеватора» зросла до 20 тис. т одночасного зберігання. Елеватор розширився на два силоси BBK виробництва KMZ Industries об’ємом 3471 м куб. кожний. Також додався ланцюговий конвеєр продуктивністю 175 т/год із довжиною маршруту 70 метрів.
Про це повідомила компанія KMZ Industries на своїй сторінці в Facebook.
Нові потужності вже прийняли урожай ячменю-2022.
«Перша черга в нас була збудована у 2017 році, з обладнанням іноземного виробництва. Коли прийняли рішення про будівництво другої черги, послуговувалися досвідом елеватора сусіднього холдингу. Раніше вони теж брали польське, а тепер почали купувати обладнання у KMZ Industries — залишилися задоволені й радили нам. До того ж пропозиція українського заводу була найцікавіша з усіх і за ціною, і по термінах. З останніми війна, звісно, внесла невеликі корективи — та попри все обладнання доставили й елеватор побудували вчасно», — розповідає директор елеватора Тарас Панахид.
Директор елеватора вважає, що будівництво, навіть у теперішніх умовах — слушна думка, враховуючи дефіцит елеваторних потужностей в Україні та високий попит на зберігання зерна серед аграріїв. Тарас Панахид зазначив, що в перспективі планується збільшення об’єму складських потужностей ще на 10 тис. т.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!