Посуха в Аргентині матиме великий вплив на сільськогосподарське виробництво

засуха

Це попереджувальний звіт Rosario Grains Exchange, у якому йдеться, що сезон 2022/2023 характеризується складним сценарієм, за яким виробництво основних зернових значно скоротиться порівняно з прогнозами, зробленими на початку сезону у вересні минулого року, повідомляє Мercopress.

Ця складність є результатом кліматичних факторів, зростаючих витрат на виробництво та політики, яка, разом узята, «змінює рішення виробників», йдеться у звіті.

Крім того, у звіті додається, що продуктивна фаза озимих культур закінчилася, і з огляду на посуху рівень виробництва значно нижчий за попередні оцінки та середній показник за п’ять років.

Посуха в Аргентині також впливає на ярові посіви, тому сценарій на найближчі місяці все ще залишається невизначеним для сої, кукурудзи та соняшнику, додали вони.

Зернова біржа Rosario також зазначила, що навіть якщо в останні тижні в сільськогосподарських районах випали деякі опади, їх було недостатньо, значно нижче середнього показника за останні роки.

Таким чином, Rosario виявила, що з вересня минулого року виробництво ячменю та пшениці впало на 1,2 млн т та 5,1 млн т відповідно і склало 3,8 млн т та 12,4 млн т.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!