Польські фермери заблокують п’ять пунктів пропуску на кордоні з Україною

Джерело:  Цензор.НЕТ
Польща

У рамках протестів польські фермери планують заблокувати рух у п’яти пунктах пропуску на кордоні з Україною: три – 9 лютого, ще два – 12 лютого.

Раніше про блокування пункту пропуску “Зосін – Устилуг” з 12 лютого повідомляла Державна митна служба. Пізніше українські прикордонники додали, що страйк протестуючих пошириться на п’ять пунктів.

Так, за попередньою інформацією, 9 лютого о 10:00 розпочнеться страйк польських фермерів на ділянках, що межують з українськими пунктами пропуску “Ягодин”, “Рава-Руська” та “Шегині”.

Протестувальники налаштовані пропускати по одній вантажівці за годину в пунктах пропуску “Ягодин” та “Шегині”, у напрямку пункту пропуску “Рава-Руська” – по дві. Гуманітарний вантаж та автобуси пропускатимуться безперешкодно.

Водночас ускладнення руху для вантажівок через пункти пропуску “Устилуг” та “Угринів” очікується з 12 лютого. Пропуск транспорту здійснюватиметься по три вантажівки на годину.

Також угорські прикордонники попереджають про акції протесту фермерів 9 лютого на автодорозі до пункту пропуску Захонь, що навпроти українського Чоп (Тиса). Попередньо учасники акції не блокуватимуть перепустку автотранспорту.

Раніше повідомлялося, що польські фермери планують із 9 лютого заблокувати пункт пропуску “Дорогуськ-Ягодин”.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!