Польські фермери розблокували третій пункт пропуску на кордоні з Україною

Джерело:  Цензор.НЕТ
стоп Польща

Польські протестувальники тимчасово призупинили блокувати рух вантажівок в обох напрямках на пункті пропуску “Угринів-Долгобичув”.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

“У пункті пропуску “Угринів-Долгобичув” тимчасово завершилося блокування руху вантажівок у обох напрямках. За інформацією від польських колег, на території Польщі перед пунктом пропуску “Угринів-Долгобичув” пропуск вантажного транспорту здійснюється в звичайному режимі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на перетин кордону тут очікують 120 вантажівок. Водночас польська сторона також повідомила, що ритмічний пропуск вантажівок орієнтовно триватиме до 2 квітня.

Як повідомлялося, увечері 21 березня польські фермери призупинили акцію протесту на прикордонному пункті пропуску “Зосин-Устилуг”. За день до цього вони припинили блокувати рух вантажівок біля пункту пропуску “Медика” – “Шегині”. Після цього, станом на 28 березня, залишалися заблокованими пункти пропуску “Ягодин”, “Рава-Руська”, “Угринів”.

Нагадаємо, 9 лютого польські фермери розпочали блокаду трьох пунктів пропуску на кордоні з Україною, з 12 лютого протести поширилися ще на два пункти пропуску, у тому числі “Зосин-Устилуг”. Із 16 лютого польські аграрії блокували вже шостий пункт пропуску для руху вантажів.

Упродрвж 20-21 березня польські протестувальники розблокували рух на пунктах “Медика”-“Шегині” та “Зосин-Устилуг”.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!