Обсяг переробки сої в Індії наступного року досягне максимуму

Джерело:  OleoScope
соя

Понад 11,3 млн тонн соєвих бобів з площі в 12,5 млн га зберуть індійські аграрії в період з жовтня 2022 по вересень 2023 р. Такий прогноз міститься в матеріалах Міністерства сільського господарства США (USDA). Як зазначають експерти у своєму звіті, оцінка врожаю олійної була дещо знижена, оскільки сильні опади, що випали на всій території центральної та південної Індії, вплинули на стан посівів у ключових регіонах вирощування.

У середині вересня в країні 10 днів тривали зливи, тому фермери повідомили про зниження якості сировини і втрату незначної кількості сої.

При цьому в Foreign Agricultural Service New Delhi (FAS Post) також зменшили прогноз імпорту сої в Індію на жовтень 2022 р. – вересень 2023 р. до 250 тис. тонн.

«Зовсім нещодавно вітчизняні заводи пережили сплеск переробки великої кількості сировини – старого та нового врожаю. У зв’язку зі збільшенням експортного попиту на соєвий шрот, прогнозується помірне зниження індійського експорту соєвих бобів до 70 тис. тонн, оскільки очікується, що загальний обсяг переробки олійної в наступному році досягне нових максимумів», – говориться в повідомленні.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!