Нива Переяславщини запускає завод побічних продуктів

Джерело:  AgroPortal.ua 
м’ясо-кісткове борошно

Група компаній «Нива Переяславщини» вводить в експлуатацію завод з глибокої переробки продуктів тваринного походження у Київській області.

Про це йдеться у повідомленні асоціації «Свинарі України».

«Вже розпочалися перші варки й отримали готові продукти — м’ясо-кісткове борошно та технічний жир. Проба з кожної партії подається у лабораторію, щоб переконатися, що продукт відповідає усім стандартам безпеки і якості, а обладнання працює бездоганно. Як тільки закінчиться пусконаладка, підприємство отримає «добро» від данських колег, і завод м’ясо-кісткового борошна запрацює на повну», — говориться у повідомленні.

У компанії зазначили, що будівництво заводу із рендерингу розпочалося ще минулого року, однак через війну спеціалісти-монтажники, представники данської фірми Haarslev, які проводили перевірку готовності до запуску вузлів та агрегатів, вимушені були звернути роботу.

Наразі на новому заводі з рендерингу залишилося лише провести пусконалагоджувальні роботи й запустити виробництво. Після тривалих перемовин із фірмою-виробником обладнання таки вдалося умовити їх провести ці роботи онлайн.

Для довідки: ГК «Нива Переяславщини» обробляє близько 23 тис. га, потужності зі зберігання зерна становлять близько 150 тис. т, щорічний експорт зернових — 100 тис. т. У структурі групи — свинокомплекси, комбікормовий завод, забійний цех і м’ясокомбінат, що випускає продукцію під ТМ «П’ятачок».

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!