Нива Переяславщини просить допомоги сторонніх переробників свинини

Переробні потужності ГК «Нива Переяславщини» не справляються з обробкою усіх замовлень. Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«У цей непростий для України час ГК «Нива Переяславщини» має можливість в повній мірі забезпечувати м’ясними виробами населення держави. Ми один із лідерів виробництва продукції тваринництва. Але наше переробне виробництво не може впоратися з кількістю замовлень.

Звертаємось до всіх колег галузі м’ясовиробництва. Ми всі один одного знаємо! Всі, хто має потужності для забою свиней, хто має спецтехніку для перевезення живих тварин, хто має техніку для перевезення м’яса, 10-тонні рефрижератори з підвісами для напівтуш і готовий співпрацювати, прохання вийти на зв’язок», — зазначили в компанії.

У «Ниві Переяславщини» закликали колег об’єднувати зусилля, щоб забезпечити тили, поки наші доблесні воїни захищають країну.

Контакти для звернень вказані на сайті підприємства.

Для довідки: ГК «Нива Переяславщини» обробляє близько 23 тис. га, потужності зі зберігання зерна становлять близько 150 тис. т, щорічний експорт зернових — 100 тис. т. У структурі групи — свинокомплекси, комбікормовий завод, забійний цех і м’ясокомбінат, що випускає продукцію під ТМ «П’ятачок».

 

AgroPortal.ua 

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!