НІБУЛОН збирається повністю оновити парк вантажівок

Джерело:  AgroPortal.ua

ТОВ «СП «НІБУЛОН» має намір протягом року повністю оновити парк служби вантажного автотранспорту. Про це розповів директор з логістики Сергій Калкутін, говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Як зазначається, у межах реалізації стратегії розвитку логістичного напряму «НІБУЛОН» закуповує 76 тягачів Scania R450 Євро 5 та 64 напівпричепів бельгійського виробника STAS. Перша партія складає 30 комплектів. 5 із них уже попрямували автошляхами України.

«Через переорієнтацію логістичних ланцюгів в умовах війни «НІБУЛОН» змушений використовувати комбіновані маршрути, які включають транспортування збіжжя вантажним автотранспортом. Транспортування сільськогосподарської продукції з південних філій, зокрема річкових «Вознесенської» та «Новоодеської», а також термінала в Миколаєві, який зараз виконує функцію сухого порту, в напрямку «Бессарабської» здійснюється саме автотранспортом», — пояснили в компанії.

З метою зменшення ваги автопоїзда та збільшення корисного навантаження 30 напівпричепів із 64 є повністю алюмінієвими, включно із рамою. Усі тягачі оснащені 13-літровими економічними двигунами потужністю 450 к.с.

Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!