НІБУЛОН домовився про реструктуризацію кредитної лінії на $80 млн

Джерело:  AgroPortal.ua
Нібулон

Міжнародний синдикат у складі ING Bank NV (Нідерланди), Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), Crédit Agricole (Франція) та FMO, Голландського банку розвитку і «НІБУЛОН» успішно підписали угоду 21 червня 2024 року, продовживши термін погашення кредитної лінії на 2 роки.

Про це говориться у повідомленні компанії.

Як розповів генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський, пролонгація терміну погашення дозволить виробнику вчасно отримувати справедливу ціну за вирощене в надскладних умовах збіжжя. Це зі свого боку забезпечить посівну кампанію озимих уже наступного року.

«Завершення реструктуризації (PXF), що є одним із основних інструментів фінансування експортної діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН», — важливий етап для компанії на шляху до завершення програми реструктуризації. Ми переконані, що за підтримки існуючих кредиторів компанія зміцнить структуру капіталу і продовжить свою діяльність, утримуючи позицію провідного українського експортера зерна», — прокоментувала угоду начальник відділу по роботі з банками Віталіна Марченко.

Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!