На станції Чоп почалося будівництво перевантажувального зернового комплексу

«ПАКОБО» на базі свого логістичного центру «Експорттрансбуд», розташованого на станції Чоп Львівської залізниці, приступило до будівництва перевантажувального зернового комплексу з річною потужність відвантаження в 1 млн тонн, інформує УкрАгроКонсалт.

«Будівництво цього комплексу було розпочато з метою поліпшення логістики перевезень зернових вантажів на експорт в країни Центральної Європи. Вважаємо дуже важливим те, що це буде єдиний такий елеваторний комплекс на Західній Україні, послуги якого будуть доступні для всіх учасників перевізного процесу», – йдеться в повідомленні компанії.

Запуск в експлуатацію даного проекту заплановано на червень 2018 г. На елеваторній комплексі будуть встановлені 3 силоси об’ємом по 2150 тонн кожен, загальна потужність зберігання складе 6450 тонн.

Підприємство має намір здійснювати перевантаження зернових вантажів з вагонів колії 1520 мм (маршрутами мінімум 23 вагона) в вагони колії 1435 мм (маршрутами мінімум 24 вагона) або навпаки, а також з залізничного транспорту на автомобільний або в зворотному напрямку з можливістю тимчасового зберігання при будь-якому з варіантів.

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!