На продаж виставили завод із виробництва пелет на Кіровоградщині

Джерело:  AgroPortal.ua 

«Ощадбанк» виставив на нідерландський аукціон через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) завод із виготовлення паливних гранул із соломи з обладнанням у Кіровоградській області.

Про це говориться у повідомленні СЕТАМ.

До складу лота входять завод потужністю 40 тис. т на рік та 34 одиниці обладнання виробництва фірми AMANDUS KAHL (Німеччина). Підприємство розташоване в с. Добрянка на Кіровоградщині.

В лоті застосовується процедура проведення електронних торгів із можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня (редукціон), що становить 28,5 млн грн. Крок зниження становить 1%.

Стартова ціна: 42,8 млн грн.

Дата проведення аукціону: 11 липня 2022 р.

«Завод виготовляє паливні гранули із соломи — сировина екологічна та легка у переробці. Також солому легко зберігати та перевозити, а для виготовлення пелетів можна використовувати сировину від будь-яких рослинних культур. Цей лот може стати хорошим активом для фермерських господарств, які хочуть переробляти залишки після збору врожаю і заробляти на цьому додатково», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!