На понад 90 вагонів зріс обсяг вивантаження зерна у портах Великої Одеси

Джерело:  Rail.insider
зерновоз жд

Середньодобовий обсяг вивантаження зернових у портах Великої Одеси за тиждень зріс на понад 90 одиниць. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Наразі у портах Великої Одеси щодоби в середньому вивантажується 920 вагонів із зерном. Порівняно із минулим тижнем показник зріс на 91 одиницю на добу.

Проте поменшало вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Зниження показника становить 132 одиниці. Наразі до портів прямує 4959 вагонів із зерном.

Середньодобове навантаження вагонів на мережі у напрямку портів Великої Одеси становить 1044 вагони. За останній тиждень навантаження у напрямку портів зросло на 78 одиниць на добу.

Накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл зросло на 121 одиницю. Наразі до порту прямує 511 вагонів із зерном.

Середньодобовий показник вивантаження вагонів з зерном в порту Ізмаїл становить 51 одиницю. За тиждень показник зріс на п’ять вагонів на добу.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!