На понад 30% збільшився обсяг передачі зерна до Румунії у серпні

Джерело:  Rail.insider
залізниця жд

У серпні зріс обсяг передачі зернових вантажів залізницею через українсько-румунські прикордонні переходи. Наразі збільшення становить 12,8 вагона на добу, або 30,7%. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками зернового ринку 29 серпня.

Наразі до Румунії щодоби в середньому рухається 54,4 вагона із зерном. Показник на 12,8 одиниці перевищує липневий.

На 3,4 вагона збільшився середньодобовий обсяг передачі зерна через українсько-словацькі прикордонні переходи у серпні. Загалом показник становив 27,6 одиниці на добу.

Майже не змінилася (зросла на 0,08 одиниці на добу) кількість вагонів із зерном, що прямують щодоби через стики з Угорщиною. Показник сягає 29,8 одиниці на добу.

Водночас спостерігається значне скорочення обсягу передачі зерна через українсько-польські прикордонні переходи. Наразі через стики щодоби в середньому прямує 49,4 вагона. Порівняно із липнем показник скоротився на 10,4 одиниці на добу.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів і макухи становить 209 вагонів на добу. Порівняно з липнем показник зменшився на чотири вагони на добу.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!