На Полтавщині побудують круп’яний завод

Джерело:  AgroPortal.ua
крупа мамалига

«Лохвицький комбікормовий завод» (ЛКЗ), що на Полтавщині, розширює свою діяльність та розпочинає будівництво круп’яного заводу.

Про це у Facebook повідомляє Програма USAID Агро, яка підтримала підприємство у розширенні потужностей для переробки зерна кукурудзи та гороху.

«Продуктивність заводу становитиме до 120 т зерна на добу. Технічно завод буде оснащений найсучаснішим обладнанням українського виробника. Запланований запуск виробництва у листопаді цього року», — уточнили у проєкті.

ЛКЗ пропонує мікро-, малим та середнім фермерам партнерство та співпрацю з вирощування кременистої кукурудзи на таких умовах:

  • надає посівний матеріал кременистої кукурудзи від провідних виробників на умовах 0/100 з відстрочкою платежу до 01.11.2024 р. за ціною 100% оплати;
  • гарантує викуп усього врожаю з площі, де використовувався наданий посівний матеріал, з додатковою надбавкою 10% порівняно із середньою ціною на ринку в момент викупу між 3 сусідніми елеваторами.

«Головна умова: кукурудза з натурою не менше 720 г/л, а також збір та зберігання врожаю повинні проводитись окремо від інших сортів кукурудзи. Мінімальна площа для посіву — 30 га. Місце постачання (CPT) — м. Заводське ЛКЗ», — уточнили в USAID Агро.

Зацікавленим потрібно заповнити Google форму за посиланням.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!