На кордон із Польщею привезли підірвану рф українську сільгосптехніку

Джерело:  Новини.LIVE

На кордон з Польщею, де тривають масові протести фермерів, привезли українську сільськогосподарську техніку, яка знищена внаслідок обстрілів Росії. Показову виставку на кордоні влаштували з метою показати польським аграріям, як страждає агропромисловість та яка ціна продукції, вирощеної в Україні.

Відповідне відео з місця події поширили очевидці у соцмережах.

На кордон із Польщею привезли знищену українську сільгосптехніку

Українські фермери привезли на кордон спалену та підірвану росіянами під час війни сільгосптехніку. Акція проходить на КПП “Угринів — Долгобичув”. На відео, що поширили в мережі, видно знищені трактори, комбайни, сіялки тощо.

“Хтось з українських фермерів залишився без хліба, без прибутку і взагалі без домівки, яку знищили кляті м**калі. А по ту сторону кордону стоять польські фермери, які кажуть, що їм погано через українське зерно”, — розповів один з очевидців на відео.

Учасники акції своїми діями хочуть привернути увагу польських фермерів та показати їм, що таке справжня трагедія в агропромисловості. Організатори наголошують, що мітинги лише допомагають Кремлю.

“Ця техніка згоріла завдяки нападу Росії на Україну. Це наочний приклад для польських фермерів, яка біда в Україні, яка біда в українських фермерів. І що може чекати на кожного фермера в іншій країні, який робить те, що вигідно країні-агресору”, — коментує учасник акції.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!