На Чернігівщині з’явиться фермерський елеватор

Джерело:  AgroTimes

На Чернігівщині фахівці KMZ Industries завершують будівництво першої черги фермерського елеватора. Зведення другої черги планується до кінця 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба KMZ.

У компанії розповідають, що за кілька місяців до початку повномасштабної війни KMZ Industries підписала договір з фермерським господарством із Чернігівської області на поставку, монтаж та підключення 4 силосів загальною потужністю зберігання сільгосппродукції 40 тис. тонн, а також транспортного та самопливного обладнання.

«У 2024 році замовник ухвалив рішення повернутися до реалізації плану модернізації свого елеватора. Наразі монтажний підрозділ KMZ Industries закінчив зведення першої черги обладнання, а саме двох силосів потужністю зберігання 20 тис. тонн та транспортерів, і готується до здачі об’єкту. Фермерське господарство, як і планувалось, прийматиме цьогорічний урожай пізніх культур вже у нові ємності», – зазначає керівник групи регіональних продаж KMZ Industries Владислав Переходько.

Завершення будівництва другої черги елеватора планується здійснити також цього року: вже в листопаді-грудні наші монтажники повернуться на об’єкт, зведуть та підключать ще два силоси разом із транспортним обладнанням.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!