MPOB закликав виробників пальмової олії скористатися можливістю для експорту до Китаю

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Рада з виробництва пальмової олії Малайзії (MPOB) закликала виробників пальмової олії скористатися чудовою можливістю для експорту продуктів з пальмовим токотрієнолом до Китаю після недавнього отримання дозволу на реєстрацію цього продукту.

Після отримання дозволу пальмовий токотрієнол (вітамін Е) тепер дозволений до експорту та використання у харчовій промисловості Китаю.

Генеральний директор MPOB Датук д-р Ахмад Парвіз Гулам Кадір (Ahmad Parveez Ghulam Kadir) сказав, що схвалення також дало можливість гравцям галузі використати потенціал для значного посилення своєї присутності на ринку та збільшення доходів на одному з найбільших ринків світу.

“Це схвалення є одним з найкращих подарунків, вручених урядом Китаю виробникам олійної пальми Малайзії у зв’язку зі святкуванням 50-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Малайзією та Китаєм, символізуючи міцну дружбу, а також взаємну повагу та співпрацю”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, це схвалення підкреслює відданість та невпинне прагнення виробників пальмової олії Малайзії до досконалості у дотриманні міжнародних стандартів у галузі охорони здоров’я та безпеки.

Це також є прикладом стратегічного співробітництва між державними органами та учасниками галузі у подоланні складнощів, пов’язаних із доступом на світовий ринок та отриманням дозволів регулюючих органів.

За словами представників MPOB, схвалення реєстрації продуктів з пальмовим токотрієнолом не тільки відкриває нові можливості для виходу малазійської індустрії пальмової олії на китайський ринок, а й може вплинути на економіку Малайзії.

– Збільшення експорту токотрієнолів до Китаю може призвести до суттєвого збільшення доходів країни, сприяючи економічному зростанню та стійкості сільськогосподарського сектору”.

У MPOB додали, що агентство спільно з учасниками галузі, як і раніше, прагне використовувати можливості для підвищення впізнаваності та визнання продуктів з малазійської пальмової олії в Китаї та за її межами, забезпечуючи подальше зростання та стійкість галузі.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!