Milkiland Foods переносить на 31 травня 2022 року дату оприлюднення звітів про свою госпдіяльність

Милкиленд

Milkiland Foods, молочна група з активами в Україні, РФ та Польщі, переносить на 31 травня 2022 року дату оприлюднення звітів про свою господарську діяльність за 6 місяців та 9 місяців 2021 року, оскільки на її господарську діяльність сильно вплинуло вторгнення військ РФ в Україну, повідомила група компаній на Варшавській фондовій біржі у понеділок увечері.

Агрохолдинг також відклав публікацію річних звітів про діяльність за 2019-й та 2020 роки до 30 квітня 2022 року. “Кілька ключових виробничих об’єктів групи розташовані у Чернігівській та Сумській областях, які стали місцем активних бойових дій між ЗСУ та армією агресора. Багато співробітників, у тому числі в головному офісі групи в Києві, було евакуйовано та/або переміщено”, – зазначено в повідомленні групи .

Milkiland Foods уточнив, що в Україні агрохолдинг продовжує роботу на кількох виробничих об’єктах, а також намагається змінити свої бізнес-процеси відповідно до складних військових умов. Як повідомлялося, раніше група компаній неодноразово переносила дату публікації своєї звітності.

Так, “Мілкіленд” переніс на 28 лютого 2022 року дату оприлюднення звітів про свою господарську діяльність за перше півріччя та дев’ять місяців 2021 року, а звіт за 2019-2020 роки. – на 31 січня 2022 року. 28 січня цього року рада директорів групи змінила назву своєї материнської компанії з Milkiland Public Company Limited (“Мілкіленд”, Кіпр) на Milkiland Foods PLC (Мілкіленд Фудс”).

Група компаній Milkiland Foods – один із найбільших виробників молочної продукції на ринку України. Компанія має виробничі потужності в Україні, Росії та Польщі.

В Україні компанія має понад 3 тис. корів молочного стада, а також обробляє 17 тис. га землі. За даними на сайті компанії, в Україні групі належить 10 заводів, що виробляють широкий асортимент молочної продукції, у тому числі сири, молочні продукти та олія, що реалізуються під торговими марками “Добряна” та “Коляда”.

У РФ Milkiland Foods володіє ВАТ “Останкінський молочний комбінат” та ВАТ “Рильський сиророб”, що випускають продукцію під брендом “Останкінське”, а в Польщі – сироробним заводом “Островія”, що працює під однойменним брендом.

 

Fixygen.ua

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!