МХП почав весняну посівну, площі під соєю та цукровим буряком збільшать

Джерело:  Latifundist.com

МХП розпочав весняну посівну кампанію. У компанії зазначають, що планують засіяти усі наявні площі у 12 областях України.

Про це йдеться у повідомленні агрохолдингу.

Порівняно з минулим роком у портфоліо МХП зменшили площі посіву кукурудзи, соняшнику та збільшили площі сої і цукрового буряку. Такі зміни зумовлені кон’юнктурою ринку.

«Точне землеробство — це складова успішного використання ресурсів та відновлювального виробництва. Ми — одна з перших компаній, яка почала впроваджувати елементи точного землеробства в Україні — з 2014 року. Нині досконало оперуємо всіма елементами точного землеробства у межах поля і продовжуємо працювати в даному напрямі.  Розвиваємо проєкт Digital Agro 360° — це ціла екосистема сучасних та прогресивних рішень, яка оцифровує технологію вирощування зернових на стратегічному та оперативному рівнях», — зазначив заступник голови правління з агробізнесу МХП Сергій Доброгорський.

Станом на 28 березня в Україні засіяно 476,7 тис. га зернових та зернобобових культур. З них — 68,3 тис. га пшениці, 291,5 тис. га ячменю, 81,8 тис. га гороху та 28,7 тис. га вівса.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!