Мажоритарій Овостар оголосив про викуп акцій

Джерело:  AgroPortal.ua
Овостар

Компанія Prime One Capital, мажоритарний акціонер «Овостар Юніон» (Ovostar Union), разом з іншими компаніями оголосила про проведення підписки на продаж 273 066 акцій української компанії, що становить 4,55% голосів на загальних зборах.

Тендерну пропозицію оголосила Prime One Capital Limited спільно з Allied World National Assurance Company, Resolution Group Reinsurance, Wentworth Insurance Company Limited, Colonnade Insurance, Zenith Insurance Company, Polskie Towarzystwo Reasekuracji та Odyssey Reinsurance Company, пише Bankier.pl.

Дата початку прийому підписки на акції — 23 травня, завершення прийому підписки — 24 червня 2024 року.

Очікувана дата купівлі акцій на Варшавській фондовій біржі — 27 червня 2024 року, а дата розрахунків — 2 липня 2024 року.

Учасники пропозиції готові дати 70 злотих за акцію через компанію-посередника Ipopema Securities.

Намір сторін, які зробили оголошення, полягає в тому, щоб отримати у власність безпосередньо та спільно (як сторони угоди) 100% акцій компанії.

Після тендерної пропозиції учасники мають намір оголосити примусовий викуп акцій компанії, що належать акціонерам, які не відповіли на тендерну пропозицію.

«Після примусового викупу акцій компанії учасники торгів мають намір вжити заходів щодо виведення акцій компанії з біржових торгів, якщо це буде дозволено чинним законодавством та погоджено з Фінансовим наглядом Польщі», — йдеться у повідомленні.

Для довідки: ГК «Овостар Юніон» — один із лідерів виробництва курячих яєць в Україні. У 2011 році група здійснила IPO на Варшавській фондовій біржі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!