Maxar – Спонсор конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити Maxar в якості Спонсора 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, готель Corinthia.

Maxar Intelligence дозволяє державним і комерційним клієнтам відстежувати, розуміти і орієнтуватися серед глобальних змін на нашій планеті. Завдяки платформі WeatherDesk, яка перетворює погодні дані, що регулярно змінюються, на дієві ідеї, клієнти можуть випереджати нові виклики, що впливають на врожайність сільськогосподарських культур і торгівлю, маючи доступ до глобального прогнозу погоди в реальному часі.

Приєднуйтесь до конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPEепіцентру стратегічних зв’язків, дискусій та нетворкінгу, що формують майбутнє зернової галузі Чорноморського регіону та світу! Лідери агробізнесу з 40+ країн вже з нами.

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

ПРОГРАМА

УЧАСНИКИ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Офіційний Спонсор – Almeida Group, Спонсори – Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, AGA Partners, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

 

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!