Майже на 1 тис. поменшало вагонів із зерном у напрямку портів Великої Одеси

Джерело:  Rail.insider
залізниця жд

За останній тиждень кількість вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси, скоротилася на майже 1 тис. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку 23 травня, пише Rail.insider.

Поменшало вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Наразі показник становить 7022 вагони проти 7969 тиждень тому. Скорочення становить 947 одиниць.

Скоротився і обсяг вивантаження зернових у портах. За тиждень показник зменшився на 63 вагони на добу і становить 1398 одиниць.

Середньодобове навантаження вагонів на мережі у напрямку портів Великої Одеси становить 1369 одиниць. Це на 58 вагонів на добу менше, ніж тиждень тому.

Окрім того, є чотири покинуті потяги на адресу портового елеватора ДПЗКУ (порт Одеса) з вини вантажоотримувача.

Водночас на понад 50% зросло накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл. Наразі туди прямує 1288 одиниць, що на 451 вагон більше, ніж тиждень тому.

Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у порту Ізмаїл становить 114 вагонів на добу. За тиждень показник скоротився на 23 вагони на добу.

Також підраховані втрати робочого часу терміналів через повітряні тривоги у травні. Наразі вони становлять 2 доби 10 годин 35 хвилин (73 тривоги).

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!