Львівщина почала прийом документів на дотації за корів

Джерело:  AgroPortal.ua 
КРС коров

Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації почав приймати документи на фінансову підтримку суб’єктів підприємництва в галузі тваринництва.

Як говориться у повідомленні відомства, дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності надається в період воєнного стану на безповоротній основі суб’єктам підприємництва, у власності яких перебуває від 5 корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 1 квітня поточного року корову в сумі до 2500 грн, але не більше 125 тис. грн одному суб’єкту підприємництва.

Для отримання дотації суб’єкти підприємництва подають до 10 травня поточного року до Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації наступні документи:

  • заявку за формою, затвердженою департаментом;
  • копію витягу або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • копії фінансової звітності для суб’єктів підприємництва (юридичних осіб) відповідно до обраної системи оподаткування;
  • для фізичних осіб-підприємців копію податкової декларації платника податку за попередній рік (крім створених у поточному році), а для фізичних осіб-підприємців, які перебувають на 4 групі, копії податкових декларацій за попередній та поточний рік.

Як зазначається, бюджет цього напряму Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області складає 8 млн грн. Загальний бюджет програми під час дії воєнного стану — 22,2 млн грн.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!