Логістичний оператор Marline – Спонсор конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Представляємо Спонсора конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023 – логістичного оператора Marline. Міжнародні перевезення з Marline — це швидко, надійно, вигідно.

Marline працює з усіма контейнерними лініями та терміналами в Україні та Польщі, що прискорює транспортування у будь-яку точку світу. Вже декілька років успішно функціонує офіс компанії у Румунії, в м. Констанца, що дає можливість працювати без посередників та доставляти вантаж ще швидше. У пріоритеті — задоволений партнер, який отримує прибуток без додаткових затрат часу та вкладень. До Marline звертаються, коли необхідно експортувати та імпортувати товари, організувати внутрішньопортову експедицію, отримати митно-брокерські послуги, застрахувати вантаж.

Принципи Marline:

  • Безперебійність. Великий штат працівників, широкий асортимент транспорту та договорів на морське перевезення дозволяє задовольнити потреби багатьох клієнтів, зберігаючи найвищу якість
  • Доступність. Компанія працює 24/7, тому відповідає на всі питання навіть уночі
  • Уважність. Marline вивчає всі деталі та тонкощі замовлення, щоб скласти оптимальний маршрут та задовольнити найменші потреби замовника
  • Персоналізація. Клієнти відслідковують вантаж та документообіг в особистому кабінеті

Нагадуємо, що продовжується реєстрація на Міжнародну Конференцію BLACK SEA GRAIN & OIL-2023, що відбудеться 14 вересня у Києві. Встигніть зареєструватися за раннім тарифом до кінця серпня.

150 учасників з 12 країн вже з нами!

Cписок учасників.

Дізнайтесь, хто серед підтверджених спікерів конференції! Спікери.

Подія об’єднає професіоналів агробізнесу, щоб обговорити прогнози й виклики агро виробництва, перспективи інвестицій, розвиток логістики, переробки та експорту для підтримки і відновлення аграрної галузі України.

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСТЬ ЗІ СТЕНДОМ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Організатор події – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор – Abbey Commodities, Офіційний Спонсор Payoneer, Спонсор Бейджу – Black Sea Survey, Спонсори – Atria Brokers, Marline, GEA Ukraine. Партнер – Agronizer. Конференція проходить за підтримки ЄБРР, USAID, Української Зернової Асоціації та Асоціації Укроліяпром.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Наші контакти:

+380 (44) 364 55 85

uac-info@ukragroconsult.org

https://ukragroconsult.com/

До зустрічі!

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!