LDC шукає судна для експорту збіжжя «зерновими коридорам‎и» — лист до партнерів‎

Джерело:  Latifundist.com
Louis Dreyfus

Louis Dreyfus Company докладає максимум зусиль для пошуку суден, які будуть готові рухатися зерновими коридорами в рамках Стамбульської зернової угоди.

Про це йдеться в листі LDC до партнерів, який є у розпорядженні Latifundist.com.

Зазначається, що зараз порт Одеса та «Термінал Бруклін-Київ», зокрема, готуються приймати, накопичувати та перевантажувати зерно з автомобільного та залізничного транспорту на морський. Однак досі немає впевненості, що власники або фрахтувальники суден погодяться виставити судна під навантаження в українських портах і рф не вчинятиме дій щодо припинення виконання Ініціативи.

«‎Після того, як Одеський порт, «Бруклін-Київ», Порт Південний та термінал Бориваж підтвердять, що вони готові надавати пропускні послуги, а LDC знайде судна для завантаження, ми будемо готові відновити приймання зерна на термінал Бруклін», — йдеться в листі.‎

Додається, що компанії «Бруклін-Київ» та терміналу «Бориваж» поставки мають бути здійснені відповідно до зобов’язань щодо постачання за наявними контрактами. При цьому LDC просить партнерів врахувати, що швидкість і можливість приймання зерна залежатиме від технологічних можливостей Одеського морпорту та порту Південний.

Нагадаємо, що Туреччина очікує, що приблизно одне судно із зерном буде залишати українські порти щодня, доки діє Стамбульська зернова угода, яка забезпечує безпечний прохід суден Чорним морем.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!