Київхліб відновив постачання в регіони

Джерело:  AgroPortal.ua
Київхліб

Компанія «Киіївхліб» — найбільший в Україні виробник хліба та хлібобулочніх виробів — повністю відновила роботу регіональної мережі.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

«Сьогодні ми постачаємо хліб і до Миколаєва, і до Харкова. Повністю налагодили логістичні процеси та довозимо продукцію в усі торговельні точки, які працюють», — зазначає заступник директора комерційного департаменту компанії «Київхліб» Віктор Чуйко.

Відновила компанія й асортимент своєї продукції.

«Звичайно, це не весь асортиментний портфель, який був до війни. Але однозначно більша його частина — майже 100 найменувань. Зосередилися на найбільш популярних позиціях», — говорить Віктор Чуйко.

З початку війни підприємство не зупинило роботу і продовжувало випікати хліб, безкоштовно забезпечуючи своєю продукією киян та жителів області, загони тероборони, бійців ЗСУ. Понад тисячу тонн хліба роздали усім потребуючим. Сьогодні також можна отримати безкоштовно хліб від компанії через мережу «Укрпошта».

«Головне наше завдання сьогодні — оперативно реагувати на потреби населення і забезпечувати продукцією. Щодня змінюється ситуція, відновлюють роботу торговельні точки на деокупованих територіях, і ми намагаємося в режимі реального часу налагоджувати поставки своєї продукції», — підсумував Віктор Чуйко.

Для довідки: «Київхліб» щодня виробляє близько 400 т хліба та 30 т хлібобулочних виробів на 9-ти виробничих майданчиках у Києві та області. Асортимент продукції перевищує 250 найменувань.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!