Китайські покупці активізують закупівлю бразильської кукурудзи

Китайські покупці отримали нові вантажі бразильської кукурудзи після дозволу, наданого бразильським компаніям на експорт урожаю до Китаю минулого місяця, повідомляє Argusmedia.

Повідомлялося, що бразильська філія китайської державної компанії Cofco продасть 5–9 вантажів китайським покупцям на умовах FOB для відправлення до кінця грудня.

Контракти були підписані на факультативній основі, а їх поставка до Китаю очікує документації бразильської та китайської влади. Якщо цього не зробити, Cofco може перенаправляти вантажі в інші пункти призначення в Східній Азії, включаючи Південну Корею та В’єтнам.

Щонайменше сім суден були або помічені в лайнапах, або зафрахтовані для перевезення бразильської кукурудзи в Китай із початку листопада. Але тільки судно Key Guardian наразі має зайти в китайський порт Наньша в регіоні Гуанчжоу, а три інші все ще чекають поблизу бразильського узбережжя без визначеного пункту призначення.

І ще три судна — Kenta, Aom Bianca і Star Iris — наразі планують зайти в Сінгапур, без згадки про китайський порт як кінцевий пункт призначення.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!