Кошти на розвиток агробізнесу за 4 грантовими програмами можна отримати в Ощадбанку

Джерело:  SuperAgronom.com
Ощадбанк

Розвиток бізнесу завжди потребує коштів, а в умовах воєнного стану ця потреба загострюється. Постає питання вибору надійного банку-партнера та вигідних програм кредитування чи інших фінансових інструментів.

Про це наголосила  Юлія Жуланова, заступник директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» у матеріалі «Кредитування аграріїв від Ощадбанку в умовах воєнного стану» на SuperAgronom.com.

За її словами, у портфелі Ощадбанку ціла низка фінансових інструментів для підтримки підприємництва в сільському господарстві. Зокрема, з 1 липня стартували 6 грантових програми, в 4 з яких Ощадбанк виступає партнером та агентом:

  • Мікрогрант для бізнесу від держави «єРобота»
  • Грант на створення або розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства
  • Грант на створення або розвиток тепличного господарства
  • Грант на створення або розвиток переробних підприємств

«Основна мета зазначених програм — створення власного або розвиток діючого бізнесу, збільшення нових робочих місць», — підкреслила Юлія Жуланова.

Також, окрім іншого, нещодавно Ощадбанк спільно з ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» запустив програму з підтримки експортерів та стимулювання експорту товарів, робіт, послуг українського походження, а також підвищення конкурентоспроможності українських виробників на світових ринках. В рамках проєкту експортер може отримати 85% від суми зовнішньоекономічного контракту в рамках умов програми 5-7-9%.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!