Коли Китай почне закуповувати кукурудзу в Бразилії, традиційні бразильські імпортери кукурудзи почнуть закупівлі в США

кукуруза

Коли Китай почне закуповувати кукурудзу в Бразилії, традиційні бразильські імпортери кукурудзи, такі як Іспанія та Єгипет, можуть перемістити частину своїх закупівель у Сполучені Штати. повідомляє Hellenicshippingnews.

«Мабуть, буде якийсь торг. Але в кінцевому підсумку Китай купуватиме більше кукурудзи в Південній Америці і менше в Сполучених Штатах», – сказав Крейг Тернер, зерновий брокер StoneX.

Невеликий китайський імпорт із Бразилії може початися незабаром, але більші поставки не очікуються до початку наступного врожаю на початку 2023 року, додав він.

Пекін і Бразилія підписали протокол про експорт кукурудзи з Бразилії до Китаю в 2014 році, але через складні вимоги до інспекції торгівля була незначною.

Країни погодили переглянути протокол під час переговорів у травні, лише через декілька місяців після того, як Росія вторглася в Україну.

Митниця Китаю також опублікувала список із 14 бразильських підприємств, яким дозволено експортувати соєвий шрот в країну, включно з тими, що належать Bunge Ltd і Olam, згідно з документом, розміщеним на веб-сайті митниці.

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!