Із 1 серпня УЗ ввела чотири конвенції на перевезення до ЄС

Джерело:  Rail.insider
жд

АТ «Укрзалізниця» запровадило чотири конвенції на вантажні перевезення до країн Європи. Про це пише Rail.insider із посиланням на сайт перевізника.

Першою конвенцією забороняються перевезення у критих вагонах до Болгарії, Німеччини, Сербії, Словаччини, Угорщини, Австрії, Польщі, Хорватії, Чехії, Словенії, Румунії, Чорногорії через прикордонні переходи Ізов та Вадул-Сірет. Уточнюється, що йдеться про перевезення у критих з об’ємом кузова понад 130 м3, критих і критих переобладнаних вагонах, власником яких є регіональна філія «Південно-Західна залізниця», філія Центр транспортної логістики» та філія «Рефрижераторна вагонна компанія» АТ «Укрзалізниця». Водночас дозволяється навантаження у вагони ВС.

Також обмежуються перевезення через прикордонні переходи Дяково та Вадул-Сірет до Румунії та Болгарії.

«Забороняється приймання до перевезення всіх вантажів по колії 1520 для перевізників ЧФР Марфа, CER Fersped», — уточнюється на сайті.

Ще дві конвенції стосуються перевезень до Словаччини через станцію Ужгород. Зокрема, обмежуються доправлення соняшнику, насіння, пшениці, кукурудзи, шроту та соняшникової олії на адресу компанії Interport Servis. Також забороняється перевезення аглоруди для U. S. Steel Kosice.

Конвенції діятимуть з 1 серпня та до скасування.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!