Іспанія збільшила експорт оливкової олії до Китаю

Джерело:  Oilworld
оливкова олія

Продаж іспанської оливкової олії значно зріс у напряві КНР. Продукт завершив рік із зростанням на 10,25%, загалом було продано 45 840 тонн.

Крім збільшення продажів, зросли також і ціни. Вони збільшились на 48,08 відсотка, досягнувши 177 мільйонів євро.

“У попередній кампанії ми експортували до Китаю майже 46 000 тонн оливкової олії, що на 10,25 відсотка більше, ніж у минулій кампанії. Щоб ми могли мати точне уявлення про те, що означає ця цифра, наш найближчий конкурент експортував 2830 тонн, що у 16 разів менше”, – каже Педро Барато, президент Міжпрофесійної асоціації іспанської оливкової олії, високо оцінив дані з Китаю.

Китай є другим за величиною споживачем іспанської оливкової олії за межами Європи. Сполучені Штати посідають перше місце.

У всьому світі Китай посідає п’яте місце у списку найбільших імпортерів оливкової олії, випереджаючи Японію та Велику Британію. За словами Барато, цей результат є наслідком злагодженої роботи іспанських компаній на китайському ринку з 2009 року.

Закінчення першого етапу рекламної кампанії, яка стартувала чотири місяці тому, збіглося з китайським Новим роком.

“Слоган нової кампанії в Китаї дуже простий: “Оливкова олія з Іспанії. Нова тенденція”, – заявив Барато. “Ми сподіваємося, що ця нова кампанія дасть добрі результати. Ми переконані, що Китай стане країною майбутнього та трендом для іспанських оливкових олій”.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!