Іран оголосив тендер на 60 000 тонн пшениці після закупівлі минулого тижня

зерно
UkrAgroConsult

Державна агентція Ірану Державна торгова корпорація (GTC) оголосила міжнародний тендер на закупівлю близько 60 000 тонн продовольчої пшениці, повідомили у середу європейські трейдери, повідомляє УкрАгроКонсалт із посиланням на Nasdaq.

Останній термін подання цінових пропозицій на тендері також середа, 12 січня.

Обсяги іранських тендерів є номінальними, і країна регулярно закуповує більше, ніж тоннаж, який закладається в тендері.

Трейдери заявили, що минулого тижня Іран закупив близько чотирьох партій пшениці вагою близько 60 000 тонн кожна, які, ймовірно, були отримані з Німеччини чи Росії та Чорноморського регіону.

Новий тендер передбачає відвантаження у лютому/березні.

Іран був регулярним покупцем пшениці за останні місяці, і в грудні було закуплено близько 740 000 тонн.

Ірану необхідно імпортувати близько 8 мільйонів тонн пшениці після того, як його врожай постраждав від найсильнішої за 50 років посухи. Але західні санкції щодо Ірану, як і раніше, ускладнюють платежі, кажуть трейдери.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!