Інноваційна плитка б’є їжу електрострумом, щоб зробити її корисною

Джерело:  NEWFOOD.MEDIA

Стартап Sevvy представив на технологічній виставці CES-2024 у Лас-Вегасі розумну плиту, яка готує їжу, пропускаючи через неї електричний струм.

Розумна плита працює за технологією «інтегрального нагрівання» за допомогою електричного струму. Це означає поєднання нагрівання на основі імпульсного електричного поля та технології омічного нагріву для швидкого приготування їжі за низьких температур.

Струм проходять через їжу, одночасно доставляючи однакову кількість тепла по всій страві, що в рази скорочує час приготування.

Приміром, на чорничні кекси Sevvy знадобилося 3-4 хвилини. І вони були такими ж смачними, як ті, що готуються за допомогою традиційного нагрівання в духовці.

Так само легко готується чорничний компот. Він зберігає повний смак ягід, до 40% вітамінів, а цукру у готовому продукті – 10% від того обсягу, який додають у звичайні компоти.

SEVVY ЗМЕНШУЄ ЗАТРАТИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НА ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ НА 90%

Каміель де Леур, генеральний директор Sevvy, говорить, що час приготування – не єдина перевага їхньої розробки.

Головна перевага – це можливість готувати та споживати більш здорову їжу. Інновація значно знижує потребу у цукрі та солі у готових стравах. Використання жиру при випіканні зменшується на 50%.

Компанія має шість виданих патентів на технологію приготування їжі на основі електричного струму, яку де Леур сподівається передати стратегічним партнерам, включаючи виробників побутової техніки та виробників професійного обладнання для приготування їжі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!