Індонезія експортуватиме кукурудзу до В’єтнаму, Філіппін, Малайзії

кукуруза

Глава Національного продовольчого агентства Індонезії (Bapanas) Аріеф Прасетіо Аді заявив, що країна планує експортувати кукурудзу до В’єтнаму, Філіппін і Малайзії в 2023 році, повідомляє Vietnam Plus.

За словами Аріефа, Індонезія розраховує експортувати 200 тис. тонн кукурудзи на ринки Південно-Східної Азії в першому кварталі цього року.

Bapanas зустрівся та обговорив схему експорту з представниками відповідних агентств цільових імпортерів, сказав Аріеф, додавши, що залишається кілька перешкод для впровадження схеми, наприклад, технологія, яка використовується для переміщення кукурудзи з одного судна на інше. На розробку такої технології уряд виділив 2 трильйони рупій (130 мільйонів доларів США) інвестиційних коштів, але воно ще не завершено.

Раніше міністр-координатор з економічних питань Айрлангга Хартарто заявив, що президент Джоко Відодо попросив підвищити врожайність кукурудзи шляхом відкриття нових ферм і посадки якісного насіння.

За словами Айрлангги, доручення Президента зроблено з урахуванням потенціалу кукурудзи. Торік виробництво кукурудзи в Індонезії досягло 34,4 млн тонн.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!