Індонезія додасть пальмову олію до державної системи онлайн-моніторингу

Джерело:  OleoScope
пальмвова

Уряд Індонезії, найбільшого у світі виробника та експортера пальмової олії, розглядає можливість включення пальмової олії до державної системи онлайн-моніторингу SIMBARA з метою покращення підзвітності та управління, заявив у середу старший міністр Лухут Панджайтан, передає його слова The Edge Malaysia.

SIMBARA була вперше впроваджена у 2022 році для відстеження переміщень вугілля. Цього року уряд почав відслідковувати внутрішні поставки нікелю і олова. Індонезія зобов’язалася покращити управління галуззю виробництва пальмової олії, щоб забезпечити дотримання законів, у тому числі EUDR, що регламентує вирубку лісів, дозволів на використання виду земель та інших правил, а також оперативніше відстежувати події в галузі.

Лухут заявив на форумі, в якому взяли участь члени асоціації фермерів, які вирощують пальмову олію, що дозволить уряду збирати актуальні та точніші дані про продаж і сподіватися на збільшення доходів від цього сектора. За його словами, після впровадження SIMBARA доходи уряду в сегменті продажу вугілля зросли на 40%, а також поліпшилося виконання фінансових зобов’язань підприємствами перед державою.

Лухут не уточнив, коли пальмова олія буде включена до SIMBARA, але повідомив, що обраний президент Прабово Субіанто, який обійме посаду 20 жовтня, як очікується, дасть «чіткі вказівки» з цього питання. У 2020 році Індонезія видала правила, що регулюють законність плантацій, що діють на територіях, які, ймовірно, є лісами, з метою налагодити управління в цьому секторі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!