Індія знизила базові імпортні ціни на пальмову та сиру соєву олію

Джерело:  OleoScope
пальмовое масло

Індія знизила базові імпортні ціни на сире і рафіновану пальмову олію, пальмовий олеїн, а також на сиру соєву олію. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на заяву уряду країни.

Слід зазначити, що місцева влада переглядає базові імпортні ціни на харчові олії кожні два тижні, використовуючи ці показники надалі для розрахунку суми податку, який має сплатити імпортер.

Так, ціна на сиру пальмову олію була знижена з $1192 до $996 за тонну, на рафіновану – з $1266 до $1019 за тонну, на пальмовий олеїн – з $1281 до $1035 за тонну, на соєву олію .

Нагадаємо, що минулого місяця, за даними національної асоціації виробників рослинних олій (Solvent Extractors’ Association of India, SEA), Індія практично вдвічі збільшила імпорт пальмової олії (до 995 тис. тонн), але скоротила закупівлю соєвої та соняшникової олії – до 244 ,7 тис. тонн (519,6 тис. тонн у липні) та 135,3 тис. тонн (155,3 тис. тонн) відповідно.

Основними постачальниками пальмової олії для Індії є Індонезія, Малайзія та Таїланд. Соєва олія переважно закуповується трейдерами з Аргентини та Бразилії. Соняшникова – з України та Росії.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!