Індія дозволила нафтовим компаніям закуповувати додатковий етанол на цукрових заводах

Джерело:  УкрЦукор
цукор

Індія погодилася дозволити компаніям, що займаються збутом нафти, закуповувати етанол, направивши додаткові 800 тис. т цукру на виробництво біопалива, повідомило джерело в уряді.

Про це повідомляє Reuters.

Занепокоєння з приводу виробництва цукру через нижчі норми мусонні опади, що випали в період із червня по вересень, призвела до того, що Індія, будучи другим за величиною виробником цукру в світі, обмежила обсяг, який може бути перенаправлений на виробництво етанолу в поточному сезоні, до кінця вересня, до рівня 1,7 млн т.

Але оскільки ситуація з постачанням покращилася внаслідок несезонних дощів у Махараштрі та Карнатаці, уряд погодився перенаправити додаткові 800 тис. т цукру на виробництво етанолу, повідомив високопоставлений представник галузі.

«Багато цукрових заводів виробляли мелясу другого продукту в очікуванні виробництва етанолу. Однак ці запаси залишаються невикористаними після того, як уряд обмежив перенаправлення цукру на етанол. Тепер заводи можуть використовувати мелясу другого продукту на зберіганні для виробництва етанолу», — прокоментував чиновник.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!