Grain Alliance скоротить площі під соняшником

Джерело:  AgroPortal.ua
подсолнечник

Баришівська зернова компанія Grain Alliance вже скоротила і буде далі скорочувати площі під соняшником, що допоможе і дотриматись науково обґрунтованої сівозміни, і оптимізувати процеси зберігання та відвантаження урожаю.

Про це АgroРortal.ua повідомив президент компанії Євгеній Радовенюк.

«Ми плануємо, що весь земельний банк компанії буде задіяно у посівній-2023. Три роки тому ми сформували базову сівозміну, якої будемо дотримуватись і надалі, незважаючи на війну і економічну кризу. Основна увага буде зосереджена на наших традиційних культурах — сої та кукурудзі. Співвідношення цих площ у нас десь 40/60. Також встигли засіяти озиминою 5 тис. га», — зазначає Євгеній Радовенюк.

Він додав, що Баришівська зернова компанія минулої весни провела посіву під обстрілами, зібрала урожай під постійними загрозами ракетних ударів.

«І ми будемо працювати далі. Ми вдячні нашим мужнім воїнам, завдяки яким вистояла Україна, завдяки яким звільнили Київщину і Чернігівщину. Це все дозволило нам працювати далі, підтримувати селянські родини, місцеві та державний бюджети. Завдяки нашим злагодженим діям з підрозділами ДСНС вдалося повернути у сівозміну заміновані та забруднені орні землі», — говорить Євгеній Радовенюк.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!