Господарство з Чернігівщини запустило автоматизований комбікормовий завод

Джерело:  Kurkul.com

Попри активні воєнні дії ТОВ «АФ ім.Шевченка» на Чернігівщині розвивається та відкриває нові потужності. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі Куркуль.

У скрутний час агрофірма знаходить додаткові можливості для розвитку і фінансового зростання.

Так, нещодавно тут запустили власний максимально автоматизований комбікормовий завод, що забезпечило якісні показники по тваринництву та приріст живої ваги. Але оскільки потужності заводу є надлишковими, то корми почали виготовляти і на продаж сусіднім господарствам та вже реєструють свою торговельну марку.

У 2013 р. на господарстві розпочали реконструкцію свинарника. Наразі тут сучасна ферма на 24 тис. свиней. Тож із розвитком тваринництва постало питання про виробництво кормів.

«У нас вже є розроблена торгова марка — NEWFEED, ми подали її на реєстрацію. Сподіваємось до жовтня її зареєструвати», — розповіла керуюча компанії Алла Кравченко.

У цеху з виробництва кормів встановили обладнання німецької компанії Buschhoff,

Як розповів головний будівельник «АФ ім.Шевченка» Микола Цап, критерієм для вибору цього обладнання була якість, ціна та терміни поставки.

«До цього у нас був досвід роботи на польському обладнанні. Проте на тому обладнанні було дуже багато людського фактора. Майже всі процеси відбувались в ручному режимі, дозування було не зовсім точне, тож і якість комбікорму під сумнівом. Після того, як ми обрали обладнання Buschhoff, змонтували, встановили, запустили в роботу і перевірили, то впевнились, що зробили правильний вибір», — розповів Микола Цап.

Потужність комбікормової установки 10 т на годину. Встановленням обладнання займалась компанія «Сій Добро».

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!