Ф’ючерси на сою впали після дощів у Аргентині

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на пшеницю та кукурудзу в США виросли в понеділок після інформації, що ключовий порт для українського експорту не може відвантажувати, що викликало побоювання збоїв у постачанні зерна, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на сою впали після дощів в Аргентині, які пом’якшили побоювання щодо неврожаю у цій ключовій країні-експортері.

Березневі ф’ючерси на пшеницю WH3 на товарній біржі Чикаго подорожчали на 20-1/2 цента за ціною 7,54-3/4 долара за бушель. Кукурудза CBOT з доставкою у березні CH3 подорожчала на 10 центів до $6,54 за бушель.

Міністерство сільського господарства США повідомило, що експортні перевірки пшениці склали 218 460 тонн, а експортні перевірки кукурудзи – 505 104 тонни за тиждень, що закінчився 8 грудня.

Січневі котирування соєвих бобів CBOT SF3 впали на 23-1/4 центи до 14,60-1/2 долара за бушель.

Ф’ючерси на сою у п’ятницю наблизилися до тримісячного максимуму завдяки зростанню експорту до Китаю, найбільшого покупця олійних культур у світі. Але настрої інвесторів охолонули, оскільки Китай зіткнувся зі зростанням кількості інфекцій, доки він скасовує обмеження COVID-19.

Експортні перевірки сої склали 1,840 млн тонн. Це менше, ніж 2,080 млн тижнем раніше, і відповідає торговим прогнозам.

У Південній Америці у частині постраждалих від посухи фермерських господарств Аргентини на вихідних випала значна кількість опадів, тоді як у Бразилії прогнози вказували на сильні опади наступного тижня.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!