Ф’ючерси на сою на CBOT практично не змінилися після звіту МСГ США про посівні площі

Джерело:  Oilworld
доллардоллар

Найактивніша соя торгової палати Чикаго закрилася майже без змін, на даних Міністерства сільського господарства США про менші площі сої, ніж очікувалося.

Листопадові торги на соєві боби CBOT завершилися зниженням на 3/4 цента до $11,04 за бушель, грудневі ф’ючерси на соєвий шрот на CBOT закрилися зниженням на 3,00 доларів до 335,50 доларів за коротку тонну. Контракт на соєву олію CBOT у серпні завершив торги зростанням на 0,34 цента до $44,07 за фунт.

За даними Міністерства сільського господарства США, посадки сої склали 86,1 мільйона акрів, порівняно з березневою оцінкою в 86,5 мільйона акрів. Аналітики чекали 86,8 млн. акрів сої.

За даними Міністерства сільського господарства США, запаси сої у США становили майже 0,967 мільярда бушелів. Аналітики чекали 0,962 мільярда бушелів сої.

Обсяг використання соєвої олії для виробництва біопалива в США зріс до 1070 млн. фунтів у квітні з 1026 млн. фунтів у березні.

CBOT повідомила про відсутність поставок за ф’ючерсними контрактами на соєві боби на липень та соєвий шрот на липень у перший день повідомлення.

За словами аналітиків, ф’ючерси на пшеницю на товарній біржі Чикаго впали слідом за кукурудзою після публікації в п’ятницю даних Міністерства сільського господарства США про посівні площі і запаси.

Вереснева м’яка червона пшениця озима CBOT подешевшала на 6 центів до $5,73-1/2. Ф’ючерс на тверду червонозерну пшеницю озиму в Канзас-Сіті закрився зі зниженням на 9,1/4 цента до 5,87,1/2 долара за бушель. Вереснева яра пшениця MGEX не змінилася на рівні $6,18 за бушель.

Найактивніша пшениця за місяць показник упала приблизно на 16%, що є найбільшим місячним падінням з червня 2022 року. За словами аналітиків, пшениця пішла за ринком кукурудзи вниз після публікації звіту Міністерства сільського господарства США у п’ятницю.

Міністерство сільського господарства США оцінило загальні посіви пшениці в США в 47,2 млн акрів у порівнянні з березневою оцінкою в 47,5 млн і 49,6 млн акрів у 2023 році. Аналітики в середньому чекали на посіви у розмірі 47,7 млн ​​акрів.

За даними Міністерства сільського господарства США, запаси пшениці у США становили 0,702 мільярда бушелів. Оцінка торгівлі становила 0,684 мільярда бушелів пшениці.

Російська консалтингова компанія “Совекон” знизила оцінку експорту пшениці до 46,1 млн. тонн з 47,8 млн. тонн.

CBOT повідомила про 1129 постачання за липневим контрактом на пшеницю на CBOT у перший день повідомлення, що відповідає очікуванням торгівлі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!