Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію знизилися

Джерело:  Оilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію падали четверту сесію поспіль у середу і досягли найнижчого рівня за шість тижнів, що було викликано слабким попитом на тлі конкурентного ціноутворення на конкуруючі харчові олії.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у липні на біржі деривативів Малайзії Бурси закрився на 60 ринггітів, до 4014 ($837,65) або -1,47% нижче

Погодне явище Ель-Ніньйо закінчилося, повідомили у вівторок австралійські метеорологи, додавши, що вони не впевнені, чи виникне явище Ла-Нінья пізніше цього року, як передбачали інші синоптики.

Ціни на нафту знизилися на початку торгів, оскільки побоювання з приводу світового попиту та згасаючих надій на зниження відсоткових ставок у США в найближчому майбутньому переважили побоювання щодо пропозиції щодо посилення напруженості на Близькому Сході.

Слабкі ф’ючерси на сиру нафту роблять пальму менш привабливим варіантом сировини для біодизельного палива. Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні впав на 1,2%, а контракт на пальмову олію також знизився на 1,2%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго знизилися на 0,07%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може знайти підтримку та почати зростання, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!