«Фрут Банк» почав випускати сухий борщ для цивільних

Фрут Банк

Комунальне підприємство «Фрут Банк» Мостиської міської ради на Львівщині, яке випускало сухі борщові набори для захисників України, розпочало випуск цієї продукції і для цивільних.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Фейсбук.

«Так, ми й надалі виготовляємо борщі і супи для ЗСУ у вакуумній упаковці, але і почали готувати сухі борщі швидкого приготування для продажу в пакетах «Дой-пак», – йдеться у повідомленні.

Зауважується, що пакет на 5 порцій важить всього 330г, а це майже 2 кг свіжих продуктів. Термін зберігання таких наборів – 1 рік.

«Можна придбати овочі, м‘ясо і томати та зберігати їх у погребі, в холодильнику чи іншому вільному приміщенні, а можна купити вже готовий набір, що містить все це і покласти на маленьку поличку для використання в потрібний момент», – пояснюють переваги сухих борщів у «Фрут Банку».

Вартість пакету борщу на 5 порцій – 160 грн, на 3 порції – 100 грн.

 До складу набору входять: картопля варено-сушена, м‘ясо – шинка свиняча варено-сушена, сушені овочі: червоний буряк, морква, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, часник, томат мелений або різаний, а також сіль, цукор, перець чорний мелений, лавровий лист мелений, оцет яблучний.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!