Flow up &Kriss Grup SRL пропонує послуги з перевалки та закупівлі зерна з залізничною доставкою в Галаць (Румунія)

Джерело:  SRL Kriss Group
Галац

Група компаній Flow up &Kriss Grup SRL пропонує послуги з перевалки та закупівлі зерна з залізничною доставкою в Галаць/Румунія, маючи можливість приймати поїзди до 50 вагонів/комплект, з перевалкою до 2-х комплектів одночасно, перевалка з поїзда у вантажівки, а також перевалка до 50 вагонів на добу з українських вагонів у вагони європейського типу. На території Румунії група компаній може працювати щодня більш ніж зі 170 вантажними автомобілями та має у своєму розпорядженні 160 європейських вагонів.

Велика потужність перевалки зерна є гарантом швидкості постачання зерна з України та Молдови.

Час транзиту територією Республіки Молдова для составів до 50 вагонів за маршрутом Басарабяска-Джурджулешти становить 1, максимум 2 дні, територією Румунії транзит займає приблизно 6-8 годин.

Транзитна потужність пункту Басарабяска, що становить близько 12 тисяч тонн на день, може бути легко прийнята та перевантажена на всьому перевалочному майданчику в Галаць. Крім лінії Галаць довжиною понад 1500 метрів, до якої є прямий під’їзд для вантажних автомобілів по всій її довжині, ми маємо й інші лінії, на яких ми можемо поставити понад 400 вагонів.

Група також може здійснювати перевалку інших видів товарів, таких як зернові контейнери, що прямують транзитом до порту Констанца, добрива, вугілля, залізний брухт, готові вироби із заліза або інші вантажі.

Для отримання більш детальної інформації та плідної співпраці Ви можете зв’язатися з нами за посиланням.

Позначки:, , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!